Stiati

ca?

Lipitoarea medicinala a vindecat paralizia cerebrala

Suna Acum

0737.573.095

Tratament cu lipitori pentru paralizie

 

Cei mai multi dintre noi cand aud cuvantul „lipitoare” simt dezgust, neplacere, repulsie! Br-RR, o creatura urata, si totusi hirudoterapia – tratamentul cu lipitori medicinale devine tot mai popular si un numar tot mai mare de pacienti incep sa experimenteze afectiunea calda a creaturilor mici si alunecoase.

Ce ii atrage pe cei care incearca terapia cu lipitori medicinale?

In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele  biologic active (secretile  lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului  uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si  pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al  patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

 Daca a aparut paralizia, nu o lasati sa evolueze!

Paralizie

PARALIZÍE, paralizii, s. f. (Med.) Boala care se manifesta prin pierderea totala sau partiala a posibilitatii de miscare si a sensibilitatii corpului sau a unei parti a lui; dambla.  Paralizie infantila = poliomielita. – Din fr. paralysie. Sursa: DEX ’09 (2009)

Ce este paralizia:

Paralizia reprezinta pierderea sau afectarea functiei musculare, a fortei musculare, a miscarii voluntare, intr-o anumita parte a corpului. Paralizia apare atunci cand sunt afectate, la orice nivel, caile de transmitere a mesajelor de la creier la muschi.

Paralizia poate fi partiala sau totala. Poate aparea pe o parte a corpului (unilaterala) sau pe ambele (bilaterala). De asemenea, poate aparea intr-o anumita regiune sau poate fi mai extinsa. Paralizia aparuta pe o singura parte care afecteaza atat membrul superior cat si pe cel inferior se numeste hemiplegie. Paralizia partii inferioare a corpului, inclusiv a ambelor membre inferioare poarta numele de paraplegie. Paralizia membrelor superioare si inferioare se numeste tetraplegie.

Dupa provenienta, sunt trei tipuri de paralizii:

– paralizia data de lezarea celulei nervoase motorii din maduva spinarii. Paralizia este limitata la muschii inervati de acel etaj al maduvei,

– paralizia data de lezarea fasciculului piramidal din scoarta cerebrala,

– paralizia data de alterarea functionala a unor nervi.

Rezultat pentru paralizie partiala:

Rezultatul pe termen lung al paraliziei partiale depinde de cauza paralizie, actualitatea si calitatea tratamentului, dar si de raspunsul pacientului la tratament. In unele cazuri, recuperarea integrala sau partiala este posibila, in timp ce in alte cazuri paralizia partiala este permanenta.

Lipitoarea medicinala a vindecat paralizia cerebrala

Rezultatele unice ale tratamentului cu lipitori medicinale a copiilor cu paralizie cerebrala, au fost difuzate pe canalul de televiziune Saint-Petersburg TV . Un copil a  reusit sa se plimbe dupa mai multe luni de hirudoterapie (el nu a mers timp de 5 ani, inaintea tratamentului) . Aceste rezultate unice nu pot fi fi atinse prin alte metode de tratament si pe langa aceasta rezultatele sunt stabile.

 Daca a aparut paralizia, nu o lasati sa evolueze!

You must be logged in to post a comment.

error: