Stiati

ca?

Lipitorile pot trata in mod eficient intoxicatia cu arsenic

Suna Acum

0737.573.095

Tratament cu lipitori pentru intoxicatie cu arsenic

 

Cei mai multi dintre noi cand aud cuvantul „lipitoare” simt dezgust, neplacere, repulsie! Br-RR, o creatura urata, si totusi hirudoterapia – tratamentul cu lipitori medicinale devine tot mai popular si un numar tot mai mare de pacienti incep sa experimenteze afectiunea calda a creaturilor mici si alunecoase.

Ce ii atrage pe cei care incearca terapia cu lipitori medicinale?

In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele  biologic active (secretile  lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului  uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si  pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al  patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

Lipitorile pot trata in mod eficient intoxicatia cu arsenic

Intoxicatie cu arsenic sau arsenicoza –  Ce este otravirea cu arsenic

Otravirea cu arsenic este o afectiune cauzata de ingestia, absorbtia sau inhalarea la niveluri periculoase de arsenic. Arsenicul este un produs chimic semi-metalic natural care se gaseste peste tot in lume in apele subterane. In unele zone ale lumii, nivelurile naturale de arsenic din apa sunt extrem de periculoase si greu de detectat; arsenicul nu are de obicei nici un gust nici miros. Arsenicul poate fi de asemenea, gasit in unele industrii, fie ca si continut intr-un produs chimic folosit, sau ca produs secundar al unui anumit proces. Otravirea cu arsenic poate provoca complicatii de sanatate majore si in cazul in care nu este tratata, inclusiv moartea. Din cauza riscurilor sunt necesare unele masuri de precautie pentru a proteja populatiile si muncitorii care au risc de intoxicare cu arsenic.

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment.

error: