Stiati

ca?

Aproximativ 75 la suta din oameni vor avea hemoroizi la un moment dat in viata lor.

Suna Acum

0737.573.095

Tratament cu lipitori pentru hemoroizi

Cei mai multi dintre noi cand aud cuvantul „lipitoare” simt dezgust, neplacere, repulsie! Br-RR, o creatura urata, si totusi hirudoterapia – tratamentul cu lipitori medicinale devine tot mai popular si un numar tot mai mare de pacienti incep sa experimenteze afectiunea calda a creaturilor mici si alunecoase.

Ce ii atrage pe cei care incearca terapia cu lipitori medicinale?

In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele  biologic active (secretile  lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului  uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si  pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al  patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

Nu lasati hemoroizii sa apara , iar daca au aparut, nu ii lasati sa evolueze!

Hemoroizi

HEMOROÍZI s. m. pl. Dilatatii varicoase interne sau externe ale venelor din regiunea rectului, manifestate prin dureri si hemoragii, aparand mai ales la cei ce duc o viată sedentara; tranji. – Din fr. hémorroïdes.  Sursa: DEX ’98 (1998)

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii reprezinta o problema extrem de frecvent intalnita si, cu toate acestea, oamenii sunt inca prea rusinati pentru a solicita ajutor pentru senzatia dureroasa ca o arsura, mancarimea si hemoragia cauzate de acestia.

Insusi Hippocrate, faimosul medic grec, care a trait acum mai bine de 2400 de ani, stia inca de atunci ca hemoroizii sunt vene anale dilatate, iar tratamentul pe care il recomanda era unul infricosator: arderea acestora cu un fier incins!

Hemoroizii sunt vene dilatate localizate in peretele rectului si anusului, care provoaca durere, mancarime si, ocazional, hemoragii. Hemoroizii apar atunci cand venele rectului sau anusului se dilata, provocand sangerare. De asemenea, hemoroizii se pot inflama sau la nivelul lor se pot forma cheaguri de sange (trombi).  Există doua tipuri de hemoroizi: hemoroizi interni si hemoroizi externi.

Hemoroizii interni, cel mai frecvent tip de hemoroizi, se dezvolta in anus, nu cauzeaza durere dar pot aparea sangerari minore.

Hemoroizii externi sunt, din contra, durerosi si pot, la randul lor sa sangereze. Ambele forme de hemoroizi se pot transforma in hemoroizi prolabati (care devin proeminenti la exterior), formandu-se o galmă moale.

Simptome:

Hemoroizii pot sangera, de obicei dupa ce persoana a avut scaun, cu aparitia unor urme de sange pe hartia de toaleta sau in materiile fecale. Sangele poate face ca apa din vasul de toaleta sa devina rosie, insa cantitatea de sange pierduta este de obicei mica, iar hemoroizii conduc rareori la anemie severa produsa de hemoragie.

Cand hemoroizii sunt proeminenti la nivel anal, acestia trebuie uneori sa fie împinsi inapoi cu blandete folosind degetul sau se pot interioriza de la sine.

Hemoroizii se pot umfla si pot deveni durerosi atunci cand suprafata lor este lezata sau cand in interiorul lor se formeaza un cheag de sange. Mai rar, hemoroizii pot conduce la eliminarea de mucus si determina senzatia ca rectul nu este complet golit dupa ce persoana a avut scaun.

Mancarimea care apare in regiunea anala (pruritul anal) nu reprezinta de obicei un simptom al hemoroizilor, insa aceasta poate sa apara in cazul in care prezenta hemoroizilor face ca igiena anala sa fie deficitara…

Hemoroizii o boala comuna?

Aproximativ 75 la suta din oameni vor avea hemoroizi la un moment dat in viata lor. Hemoroizii sunt cele mai frecventi  in randul adultilor cu varsta cuprinsa intre 45 – 65 de ani. Hemoroizii sunt, de asemenea foarte  frecventi la femeile gravide.

HEMOROIZII NU SE VINDECA DE LA SINE!!!

Tratament cu lipitori pentru hemoroizi

Tratamentul cu lipitori a fost deja dovedit a fi de ajutor pentru pacientii afectati de tulburari venoase. Aceasta poate ajuta la reducerea dureri , umflari si caldurii simtite la hemoroizi si varice, si poate dizolva de asemenea, cheagurile de sange care s-au format. Saliva lipitorilor ajuta la prevenirea coagularii sangelui si ingrosarea acestuia. O alta enzima introdusa dizolva cheagurile de sange formate, care astupau vena.

Aceste doua efecte functioneaza pentru a subtia sangele, astfel ca acesta sa poate curge liber in vasul de sange. Pentru a ajuta in plus aceasta functie pozitiva, o alta enzimă actioneaza  ca un vasodilatator eficient pentru a permite o mai mare circulatie a sangelui. Saliva lipitorii are, de asemenea, efecte antibacteriene, care ajută pacientii cu rani deschise cauzate prin tulburari venoase…

Nu lasati hemoroizii sa apara , iar daca au aparut, nu ii lasati sa evolueze!

complicatii-hemoroizi1

You must be logged in to post a comment.

error: