Stiati

ca?

Lipitorile pot trata in mod eficient filarioza limfatica (elefantiazis)

Suna Acum

0737.573.095

Tratament cu lipitori pentru filarioza limfatica (elefantiazis)

Cei mai multi dintre noi cand aud cuvantul „lipitoare” simt dezgust, neplacere, repulsie! Br-RR, o creatura urata, si totusi hirudoterapia – tratamentul cu lipitori medicinale devine tot mai popular si un numar tot mai mare de pacienti incep sa experimenteze afectiunea calda a creaturilor mici si alunecoase.

Ce ii atrage pe cei care incearca terapia cu lipitori medicinale?

In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele  biologic active (secretile  lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului  uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si  pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al  patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

Lipitorile pot trata in mod eficient filarioza limfatica (elefantiazis)

Elefantiazis

FILARIOZA LIMFATICA (ELEFANTIAZIS)

Ce este filarioza limfatica?

Filarioza limfatica sau filarioza de Bancrofti, avand ca si apelativ comun elefantiazis, este o boala parazitara ce afecteaza ganglionii si vasele limfatice in urma infestarii cu filarii. Filaria este un vierme cu dimensiuni ce pot fi cuprinse intre 4 si 10 cm lungime, vierme ce traieste in ganglioni si vasele limfatice, acesta fiind transmis prin intepatura de tantari infestati, tantari apartinand mai multor genuri, si care traiesc in climatele calde sau tropicale.

Boala atinge rar calatorii ce raman o scurta perioada de timp in aceste zone, fiind des intalnita in cazul acelora ce raman mult timp in contact cu mediul propice.

Simptome filarioza limfatica (elefantiazis)

Febra – deseori crescuta

Limfangita – inflamatie a vaselor limfatice la nivel scrotal, membre (cu precadere cele inferioare) sau chiar profunda (toracica sau abdominala);

Manifestari inflamatorii – hidrocel, orhiepididimita, chilurie cronica;

Elefantiazis – limfedem enorm la nivel scrotal sau al membrelor inferioare;

Suprainfectia – limfatica.

Lipitorile pot trata in mod eficient filarioza limfatica (elefantiazis)

You must be logged in to post a comment.

error: