Stiati

ca?

Lipitorile pot trata in mod eficient eczema.

Suna Acum

0737.573.095

Tratament cu lipitori pentru eczema

Cei mai multi dintre noi cand aud cuvantul „lipitoare” simt dezgust, neplacere, repulsie! Br-RR, o creatura urata, si totusi hirudoterapia – tratamentul cu lipitori medicinale devine tot mai popular si un numar tot mai mare de pacienti incep sa experimenteze afectiunea calda a creaturilor mici si alunecoase.

Ce ii atrage pe cei care incearca terapia cu lipitori medicinale?

In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele  biologic active (secretile  lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului  uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si  pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al  patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

Lipitorile pot trata in mod eficient eczema

Daca a aparut eczema, nu o lasati sa evolueze!

 Eczema

 Eczema este o afectiune cutanata alergica, acuta sau cronica, caracterizata prin zone rosii suprainaltate de mici vezicule lichidiene deosebit de pruriginoase.

 Dupa cauza lor se disting trei tipuri principale de eczeme  care pot fiecare dintre ele, sa imbrace o forma acuta sau cronica.

Eczema alergica de contact sau dermita de contact survine cu ocazia contactelor repetate cu o substanta alergica (nichel, cauciuc, detergenti, unele substante medicamentoase etc.). Unii subiecti, cel mai des adultii ajung astfel sa faca un puseu de eczema la fiecare nou contact.

Eczema atopica numita de asemenea eczema constitutionala sau dermatita atopica, afecteaza subiectii atinsi de atopie adica predispusi ereditar la alergii. Ea este foarte frecventa la sugari. Simptomele si puseele sunt declansate in principal, de catre pneumalergene (praf de casa, animale microscopice ca acarienii, polenuri) sau de catre alte alergene prezente in unele alimente: lapte, oua, soia etc.

Eczema prin sensibilizare interna este cauzata de prezenta unui focar infectios care declanseaza un fel de alergie cu manifestari la nivelul pielii.

Se poate intampla ca o afectiune cutanata (psoriazis) sa aiba leziuni asemanatoare celor provocate de eczema; aceasta complicatie este datorata cel mai des aplicarii de medicamente alergizante.

Simptome si semne 

Dupa cum este acuta sau cronica, eczema imbraca forme foarte diferite.

Eczema acuta se manifesta prin aparitia de placi, de un rosu aprins prost delimitate, pruriginoase, apoi apar vezicule (basici minuscule) care in continuare se rup, provocand o scurgere si in sfarsit, se formeaza cruste mai mult sau mai putin groase, care cad dupa una-doua saptamani si lasa cicatrice de culoare roz.

Eczemele cronice, mai variate, se clasifica in trei categorii principale:

– formele uscate, care se traduc prin placarde rosii si cu cruste prost delimitate, cu o descuamare cand fina, cand in lambouri mari;

– formele lichenifiate, care se caracterizeaza prin plaje de piele groasa si de culoare violet-purpuriu, parcurse de santuri cu desen in forma de romburi;

– formele dishidrozice, care se traduc prin aparitia de vezicule pe fetele laterale ale degetelor, acestea putand sa se rupa si sa formeze cruste sau fisuri, in particular pe palme si pe suprafetele plantare. 

Lipitorile pot trata in mod eficient eczema

Daca a aparut eczema, nu o lasati sa evolueze!

You must be logged in to post a comment.

error: