Stiati

ca?

Un organism sanatos este camera de oaspeti a sufletului ; un organism bolnav devine o inchisoare.

Suna Acum

0737.573.095

Tarife Speciale Hirudoterapie – tratament cu lipitori in perioada 21.03.2018 – 21.05.2018

“Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate, totul este nimic!”

„Evitati remediile si medicamentele  brevetate. Utilizarea obisnuita  a oricarui drog este daunatoare. Medicii mai eminenti sunt acum de acord ca foarte putine medicamente au o valoare curativa reala. Lucrurile esentiale  sunt obiceiurile corecte ale vietii.”                  

                                               John Harvey Kellogg

Cu prilejul venirii echinoctiului de primavara si cu apropierea sfintelor sarbatori pascale incepem sa ne gandim la pregatirile care ne asteapta. Vom face curatenia de primavara (cine nu a facut-o deja). Vom gati ceva special. Vom avea si cumparaturi de facut si chiar foarte multe pachetele de aranjat pentru cei mai putin norocosi decat noi. Si intreaga sarbatoare ne incanta in mod extrem. Daca punem pe primul loc dorintele, nevoile trec pe ultimul loc. Daca pentru noi consumul are prioritate, sanatatea ramane la sfarsit. Dar fara sanatate ne putem realiza dorintele? Fara sanatate ne putem bucura de viata? Fara sanatate putem duce la bun sfarsit tot ceea ce ne propunem? Cred ca sanatatea ar trebui sa fie intotdeauna pe primul plan in vietile tuturor. Sanatatea inseamna putere, inseamna spor, viata, curaj, dorinta, energie. Francisc Bacon ofera o definitie destul de elocventa sanatatii : « Un organism sanatos este camera de oaspeti a sufletului ; un organism bolnav devine o inchisoare. » De aici, reiese clar importanta sanatatii in cadrul vietii psihice si fizice.Un trup sanatos implica, bineinteles, si o minte sanatoasa. Prin urmare, nu ne ramane de facut decat sa incercam, sa obtinem ce ne dorim si sa facem prietenilor famililor noastre si noua cadouri pe care sa le folosim in mod avantajos. Sper ca in acest fel sa vin inca o data cu un mic cadou in ajutorul sanatatii dumneavoastra, facand Hirudoterapira – Tratamentul cu lipitori cat mai  accesibil.

In perioada 21.03.2018 – 21.05.2018 pretul devine de 20RON/lipitoare aplicata.

O sedinta cu sase lipitori aplicate va costa 120RON in loc de 150RON.

 

Persoanele care doresc un tratament cu lipitori in tandem, nu vin singure la tratament (vin impreuna cu o persoana sau doua care la randul lor doresc sa beneficieze de tratamentul cu lipitori), beneficiaza toti de o reducere, (pretul unei lipitori aplicate va fi de 16,5 ron in loc de 20 ron) o sedinta/persoana va costa 100 ron in loc de 120 ron.

You must be logged in to post a comment.

error: