Stiati

ca?

La toate cabinetele este obligatoriu ca sa se dea lipitorile acasa la pacient sau sa le distruga in fata dvs. Obligatoriu!

Suna Acum

0737.573.095

Tarife hirudoterapie – tratament cu lipitori

Dumnezeu a lasat pe pamant cate o planta sau un animal pentru fiecare boala existenta, dar cu lipitoarea a fost mai generos, a creat perfectiunea.

 

O sedinta costa in functie de numarul de lipitori folosite, pret 25,0 RON/lipitoare (tratamentele de lunga durata beneficiaza de preturi speciale). Se aplica 1-6 (sau mai multe in fuctie de patologie) lipitori pe zona afectata si nu numai, cu o frecventa de 1-3 ori pe saptamana, avand 10-15 sedinte pe serie. Informatile expuse sunt in scopuri consultative, tratamentul trebuie discutat si stabilit cu medicul sau terapeutul. Fiecare caz este tratat aparte. Pacientul simte o mica intepatura, ca o muscatura de tantar, iar semnul lasat dispare dupa prima bronzare, cu mici exceptii in functie de reactia individuala a pacientului. Pansamentul se schimba odata la 24-48 ore (in functie de cat de mult transpirati). Nu va faceti probleme in cazul in care totusi exista o mica sangerare. Este normal. Sangerarea poate dura pana la 48 de ore. Nu va speriati daca nu se opreste in prima zi. Dupa aplicarea lipitorilor corpul poate reactiona in urmatoarele feluri: inflamatie si hiperimie moderata locala (hematom local); prurita locala (sau mai pe intelesul tuturor mancarimea pielii, este o senzatie neplacuta pe piele, ce provoaca dorinta intensa de scarpinare). De obicei aceste reactii dureaza 2-3 zile. Este o reactie normala a tesutului. Contraindicatii: hemofilia (boala ereditara, transmisa de mama numai baietilor, care consta intr-o predispozitie spre hemoragie, cauzata de prelungirea timpului de coagulare a sangelui), diateza hemoragica (hemoragii multiple ce sugereaza o predispozitie a organismului pentru producerea lor), anemie de orice geneza, orice fel de anemie severa (boala determinata de scaderea cantitativa sau calitativa a globulelor rosii si a hemoglobinei din sange).

La toate cabinetele este obligatoriu ca sa se dea lipitorile acasa la pacient sau sa le distruga in fata dvs. Obligatoriu!

You must be logged in to post a comment.

error: