Stiati

ca?

Efectul terapeutic consta in complexul substantelor active eliminate de lipitoare.

Suna Acum

0737.573.095

Secret sau nu? Glandele salivare a lipitorilor

In prezent putem sustine cu toata fermitatea ca acest produs este complet studiat, analizat clinic si experimentat. Efectul terapeutic consta in complexul substantelor active eliminate de lipitoare. Mecanismul actiunii este preponderent fermentativ ori asemanator cu acesta. Insasi fermentii ca atare se clasifica dupa caracteristici si actiune fiziologica. In cazul de fata sunt trei grupe:                                                                                                                      

  1. Fermentii care actioneaza nemijlocit asupra organismelor patogene si respectiv crescand eficacitatea in lupta cu microbii patogeni. Fermentii acestei grupe au actiune antiinflamatorie, antibacteriana si imunostimulatoare.                                                                                                            
  1.  Fermentii care actioneaza asupra peretilor vaselor sanguine. Fermentii acestei grupe au actiune dislipidemica si antiischemica, adica alimentarea sanguina scazuta a tesuturilor sau a organelor interne separate.                            
  1.  Fermentii care actioneaza asupra circulatiei sanguine si sistemului limfatic. Fermentii acestei grupe au actiune hipotensiva si anume de a normaliza tensiunea arteriala si intr-un mod semnificativ activeaza circulatia limfatica, drenand si eliminand autotoxinele.

You must be logged in to post a comment.

error: