Stiati

ca?

Psihiatri sustin ca orice afectiune in plan fizic este generata sau sustinuta de una in plan psihic, existand o permanenta corelare intre mintea si corpul unui individ. Sanatatea oamenilor nu se poate imbunatatii pana cand acestia nu au mai intai dorinta de vindecare si certitudinea ca starea lor se poate ameliora.

Suna Acum

0737.573.095

Reflexodiagnostic – Reflexoterapie

Reflexodiagnosticul – consta in reperarea punctelor sensibile, dureroase si incarcate, din zonele reflexe, putandu-se descoperi astfel o suferinta morfo-funcţionala a organului reflexogen, palpand zona reflexogena, foarte bogata in terminatii nervoase si vasculare, in profunzime. 

Reflexoterapia – este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexogene, diagnosticate ca fiind sensibile. Sanatatea noastra depinde intr-o mare masura si de starea psihica, teama, emotiile, stresul si supararile ducand la imbolnavire. S-a demonstrat ca acestea pot modifica, compozitia si circulatia sangelui, creste aciditatea gastrica si pot modifica valorile normale ale unor hormoni. Psihiatri sustin ca orice afectiune in plan fizic este generata sau sustinuta de una in plan psihic, existand o permanenta corelare intre mintea si corpul unui individ. Sanatatea oamenilor nu se poate imbunatatii pana cand acestia nu au mai intai dorinta de vindecare si certitudinea ca starea lor se poate ameliora. Reflexoterapia favorizeaza inceperea unui proces de vindecare, efectuarea ei corecta, ducand la o stare de echilibru şi creand condiţiile in care poate sa apara vindecarea. Trebuie sa existe o permanenta comunicare intre reflexoterapeut si pacient, pentru ai insufla acestuia increderea in sine si ai explica modul in care reflexoterapia actioneaza, facandu-l sa inteleaga ca doar printr-o buna colaborare se va ajunge mai repede la efectele dorite.

 

You must be logged in to post a comment.

error: