Stiati

ca?

Masajul nu este un moft, este o necesitate.

Suna Acum

0737.573.095

Masajul nu este un moft, este o necesitate.

Masaj de relaxare: Durerile de cap, insomnia, tulburarile digestive inclusiv constipatia, precum si dureri minore sunt cateva din problemele care se amelioreaza in urma terapiei prin masaj de relaxare.

Reflexoterapie: Terapie relaxanta, non-invaziva. Poate fi aplicatã la toate categoriile de varsta, profilactic dar si pentru afectiuni acute sau cronice. Nu se trateaza simptomatologia bolilor, ci cauza lor.

Masajul terapeutic: Durerea care iti macina sanatatea, tineretea si frumusetea este de domeniul trecutului! Tehnicile de masaj terapeutic pe afectiuni sunt un remediu complementar, excelent pentru insanatosirea ta!

Masajul anticelulitic: Unul dintre cele mai populare tipuri de masaj folosit astăzi. Un tip de masaj special orientat, în primul rand, spre lupta contra celulitei de gradul intai si al doilea.

Masajul segmentar: Are reale beneficii fizice si emotionale fiind un mijloc eficient de pastrare a sanatatii, chiar si in conditiile unuei perioade extrem de solicitante in care nu avem timp suficient.

Masaj facial: Va permite sa atenuati eventualele probleme inestetice care survin odata cu trecerea timpului, ca de exemplu ridurile.

Masajul cervical: Este minunat pentru eliminarea stresului, este un mijloc de a te mentine fericit, de a te ajuta sa fi sanatos si productiv, mai distractiv si plin de viata!

You must be logged in to post a comment.

error: