Stiati

ca?

Lipitorile folosite la tratament sunt achizitionate de la SC BIOAPIMED-SV SRL

Suna Acum

0737.573.095

Lipitorile folosite sunt achizitionate de la BIOAPIMED-SV

BIOAPIMED-SV este singura firma din Romania care are un biolaborator specializat in cresterea si reproducerea lipitorilor medicinale  in mediu controlat . Firma are sediul social in Bucuresti si punctul de lucru (biofabrica) situat  la 10 km de orasul Focsani in comuna Cirligele,  judetul Vrancea.

Firma produce lipitori din specia hirudomedicinalis intr-un biolaborator complet utilat pentru aceasta activitate. Cresterea, reproducerea si hranirea se fac intr-un mediu controlat si sunt asigurate toate conditiile de igiena.            

Calitatea apei este un factor important in crestere, iar hranirea lipitorilor se face cu sange de pasare de la o crescatorie de pasari de curte destinate consumului uman, inspectata periodic de serviciile veterinare. 

Reproducerea lipitorilor si depunerea coconilor se face pe tot parcursul anului. Lipitorile ajunse la dimensiunile necesare sunt transferate intr-un spatiu special amenajat unde se pastreaza in repaus alimentar timp de cel putin 4 luni, abia dupa aceasta perioada ele fiind puse in vanzare.

Lipitorile folosite sunt crescute in medii sterile, de aceea folosirea lor este sigura.

 

You must be logged in to post a comment.

error: