Stiati

ca?

In saliva lipitorii se gasesc substante care nu pot fi reproduse in laborator.

Suna Acum

0737.573.095

Comanda Lipitori

Lipitorile au fost folosite in scop terapeutic inca din antichitate datorita efectelor benefice pe care le au in mentinerea sanatatii omului, insa avantul medicinei moderne le-a atenuat rolul si le-a limitat tot mai mult utilizarea. Chiar si asa sunt doctori increzatori in potentialul medical al lipitorilor si studiile facute de cercetatori au demonstrat ca in saliva lipitorii se gasesc substante care nu pot fi reproduse in laborator.

Astazi ele sunt folosite cu succes in clinici de chirurgie plastica si reconstructiva, in ameliorarea diferitelor afectiuni si in industria cosmetica.

Lipitorile folosite in medicina sunt crescute in medii sterile, de aceea folosirea lor este sigura.

Comanda la:

Telefon: 004(0) 725 56 49 46
Fax:004(0) 237 253 126

Foarte important!!!

1.      Vindem numai lipitori din productie proprie ;

2.      Va recomand sa nu va lasati inselati de vanzatorii fara scrupule, care nu fac dovada legala a detinerii acestera. Lipitorea medicinala ( hirudo medicinalis ) este o specie protejata, este considerata monument al naturii, conform Conventiei de la Wasington din 3 martie 1973!

3.      Orice cantitate de lipitori este insotita de factura, conditii de pastrare si intretinere si  certificat de conformitate / certificat sanitar-veterinar ( toate acestea facand dovada unui spatiu autorizat strict pentru aceasta activitate).

4.      Vindem lipitori pe tot parcursul anului!

You must be logged in to post a comment.

error: